Qui som

ICREA, Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats, és una fundació finançada pel govern català i està governada pel seu patronat. ICREA va néixer com a resposta a la necessitat de noves fórmules de contractació que permetessin competir en condicions d'igualtat amb altres sistemes de recerca, orientada a la contractació del personal científic i acadèmic més extraordinari i amb més talent.

ICREA és una institució oberta. Treballa braç a braç amb les universitats catalanes i els centres de recerca per integrar els professors d'Investigació ICREA al sistema de recerca català.

ICREA ofereix contractes permanents per venir a treballar a Catalunya, a investigadors d'arreu del món. Amb els anys, han arribat a ser sinònim d'excel·lència acadèmica a escala mundial.

Cada any ICREA ofereix noves posicions d'investigador i continua promovent la recerca a Catalunya. Col·laboració, obertura internacional i excel·lència. Vet aquí els trets distintius d'ICREA.

ICREA té 285 investigadors de tots els camps del coneixement, des de filòsofs fins a astrofísics, que porten a terme la seva recerca a 48 institucions d'acollida de Catalunya.

ICREA és un empleador amb igualtat d'oportunitats i rebutja qualsevol tipus de discriminació incloent motius de raça, orígen, religió, sexe, identitat de génere, discapacitat, estat civil, familiar o parental, i d'opinions polítiques.


 

 

DES DE LA SEVA CREACIÓ AL 2001, A ICREA…

1

FONS PER LA RECERCA

Recursos captats

1.042 milions d'euros
2

TESIS DE DOCTORAT I MÀSTER

Tesis dirigides i presentades

3.794
3

LLOCS DE TREBALL

Cada ICREA manté una mitjana de 6.3 llocs de treball

1.769 llocs el 2021