Benvinguda del Conseller

ICREA es va crear l'any 2001 per promoure el desenvolupament de la recerca de qualitat a Catalunya. Des d'aleshores s'ha convertit en un instrument clau en la notorietat i visibilitat que ha assolit el nostre sistema de recerca.

ICREA contracta els millors investigadors d’arreu del món mitjançant convocatòries anuals utilitzant les pràctiques d'avaluació i selecció més rigoroses. Els ICREA Research Professors treballen en les universitats i centres de recerca de Catalunya, contribuint així al seu creixement i notorietat, a la millora de la seva visibilitat internacional i a l’avenç de la qualitat i impacte de la recerca en la nostra societat. .

El suport continu del Govern català durant gairebé dues dècades ha estat un factor clau en aquest procés, proporcionant l'estabilitat que exigeix la recerca d'excel·lència. En aquest temps, ICREA s'ha convertit en una de les comunitats científiques més influents del món.

Avui dia, ningú no dubta de la importància de la recerca en una societat del coneixement. Són precisament idees com ICREA les que aconsegueixen fer d'aquest principi una realitat pràctica que contribueix a fer una societat millor cada dia.

En nom de la Generalitat de Catalunya vull reafirmar el suport incondicional del Govern cap a ICREA i convidar-vos a navegar pels apartats dedicats als nostres investigadors i les seves impressionants contribucions científiques.

Hble. Sr. Santi Vila
Conseller d'Empresa i Coneixement